World's Coolest inflatable

Koop tickets

FAQ

Heb ik een ticket nodig?

Ja. De publieke sessies zijn ingedeeld per half uur en voor een gelimiteerd aantal deelnemers. We raden sterk aan je tickets op voorhand te kopen.

Heb ik een ticket nodig als ik niet op The Beast ga?

Neen, The Beast is een publiek event en je hebt geen ticket nodig om als toeschouwer binnen te raken. Je kan alle deelnemers volledig los zien gaan op The Beast terwijl je geniet van een hapje en een drankje.

Hoeveel kost het?

 • Voorverkoop online: €13 (inclusief ‘The Beast’ anti-slip sokken)
 • Aan de kassa: €15 (inclusief ‘The Beast’ anti-slip sokken)

Elk ticket is goed voor 30’ op The Beast tijdens het door jou gekozen tijdslot.

Wat zijn de publieke openingsuren*?

 • Woensdag 19/12: 13u30 - 20u
 • Donderdag 20/12: 18u - 20u30
 • Vrijdag 21/12: 16u - 22u (Santa Run at The Beast Antwerp 🎅)
 • Zaterdag 22/12: 10u - 19u30
 • Zondag 23/12: 10u - 19u30

*Alle uren hierbuiten zijn beschikbaar voor privéverhuur.

Hoeveel tijd moet ik vooraf aanwezig zijn?

Je meldt je ten laatste 30 minuten voor aanvang van uw tijdslot aan. Dit geeft je tijd genoeg om je spullen op te bergen in een locker en uw ticket om te ruilen voor een bandje.

Welke outfit doe ik best aan?

We raden sportkledij aan voor de beste ervaring. Schoenen zijn niet toegelaten op The Beast. 'The Beast' anti-slip sokken zijn inbegrepen in de ticketprijs. Deze zijn verplicht vanwege hygiëne en veiligheid. Je ontvangt deze exclusieve sokken aan de ontvangstbalie. Deze sokken zijn van goede kwaliteit zodat je ook na het event nog vaak kunt uitpakken met dit exclusieve paar!

Hoe lang doe je er over om het parcours af te leggen?

Gemiddeld duurt het ongeveer 15 minuten om The Beast volledig af te leggen. Afhankelijk van de drukte zal je dus meerdere keren het parcours kunnen afleggen.

Mag ik The Beast betreden als ik onder invloed ben van alcohol?

Neen. Mensen die dronken zijn zullen de toegang tot The Beast geweigerd worden en hun ticket zal niet worden terugbetaald. Na een Beast run kun je gezellig iets drinken in The Beast Lounge.

Moet ik echt fit en sterk zijn om The Beast af te leggen?

Neen. Ondanks The Beast een uitdagend en competitief parcours is, mag je het gerust op eigen tempo afleggen. De obstakels waar je echt niet over geraakt, kun je steeds overslaan. It is all about having the best fun!

Is er een leeftijdslimiet om op The Beast te gaan?

Ja. De minimumleeftijd is 6 jaar. Kinderen tussen de 6 en 10 jaar dienen wel vergezeld te worden door een volwassene!

Wat met zwangere vrouwen of mensen met een hartaandoening?

Het is niet aangeraden voor zwangere vrouwen en mensen met een hartaandoening of andere serieuze blessures om The Beast af te leggen.

Is het binnen of buiten?

The Beast gaat binnen door in Hal 1 van Waagnatie Antwerpen.

Is het toegelaten om eigen drank en/of eten mee te nemen?

Dit is niet toegelaten. Er zijn bites en drinks voorzien in The Beast Lounge.

Moet ik bepaalde voorwaarden tekenen?

Ja.

Algemene voorwaarden

 • Tickets worden verzonden naar het e-mailadres dat is opgegeven tijdens het boeken. Deze moeten worden meegenomen en aan de kassa worden getoond.
 • Elk ticket is goed voor 1 tijdslot (30') voor The Beast.
 • Tickets kunnen niet worden gewijzigd of overgedragen zodra ze zijn gekocht. Het doorverkopen van een ticket voor winst/commercieel gewin zonder de uitdrukkelijke toestemming van de eigenaar of exploitant zal het ongeldig maken en de kaarthouder kan de toegang tot event worden geweigerd.
 • Toelating tot The Beast is op voorwaarde dat alle bezoekers zichzelf en hun bezittingen toestaan om te worden doorzocht. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor enige schade veroorzaakt aan voorwerpen tijdens dit proces. Voorwerpen die als gevaarlijk worden beschouwd of bedoeld zijn om schade aan te richten, worden in beslag genomen en niet geretourneerd. Verboden artikelen omvatten (maar zijn niet beperkt tot) vuurwapens, vuurwerk, bommetjes, glazen flessen, ontvlambare vloeistoffen en alcohol. The Beast / Waagnatie behoudt zich het recht om de toegang te weigeren.
 • U moet ten allen tijde de instructies van The Beast-crew opvolgen.
 • We doen geen terugbetalingen voor annuleringen of niet-aankomsten.
 • Bij stormweer, stroompanne of enige verdere overmacht zal geen terugbetaling worden verleend.
 • We behouden ons het recht om toegang te weigeren zonder uitleg, en om details van The Beast te wijzigen, sluiten of verwijderen zonder voorafgaande kennisgeving om technische, operationele of andere redenen. In deze omstandigheden wordt geen terugbetaling verleend.
 • Iedereen die onder invloed wordt beschouwd of ongepast gehandeld heeft, wordt niet toegelaten op The Beast en kan op elk moment uit het evenement worden verwijderd.
 • Je kunt de toegang worden geweigerd of worden uitgeworpen als, naar de redelijke mening van de eigenaar of de exploitant, de aanwezigheid van de houder van het ticket in de zaal een risico kan vormen voor de veiligheid van het publiek of personeel en / of de houder, en / of het plezier van het publiek (bijvoorbeeld: als je dronken lijkt te zijn, beledigend, bedreigend, wapens of illegale substanties in uw bezit hebt, weigert om te worden onderzocht of in strijd met een van deze algemene voorwaarden)
 • Kom alsjeblieft ten minste 30 minuten voor de geplande starttijd van jouw tijdslot.
 • Kinderen van 12 jaar en jonger moeten worden begeleid door een volwassene.
 • Je ticket is geldig voor minstens één volledige run over The Beast.
 • We hebben het recht om voedsel of drank weg te halen dat zonder voorafgaande afspraak in The Beast is gebracht.
 • Er mogen op geen enkel moment illegale stoffen op het terrein worden gebracht.
 • Roken (inclusief e-sigaretten) is ten strengste verboden binnen, behalve in de aangewezen rookruimtes buiten.
 • Vanwege de aard van The Beast wordt het niet aanbevolen voor zwangere vrouwen en mensen met hartaandoeningen of andere blessures om The Beast te betreden.
 • Als je een hartaandoening, rug- of nekletsel heeft, als je zwanger bent of als je een aandoening hebt die voorkomt dat je alle veiligheidsregels en richtlijnen opvolgt, mag je The Beast niet betreden.
 • Honden of andere dieren, behalve geleidehonden, worden niet toegelaten in de zaal.
 • We kunnen tijdens het evenement foto's en / of video-opnames uitvoeren, waarbij gasten mogelijk op beeld komen te staan. Door onze algemene voorwaarden te accepteren, gaat u ermee akkoord dat The Beast of een geautoriseerde partij dergelijke afbeeldingen of videobeelden mag gebruiken in elk promotie-, advertentie- of publiciteitsmateriaal in welk formaat dan ook. Je gaat er verder mee akkoord dat het auteursrecht op dit materiaal berust bij The Beast of de geautoriseerde partij.

Are you ready
to conquer the Beast?

Koop Tickets